top of page

"Jeg havde døjet med kæbespændinger i 10 år og bogstaveligt talt slidt hul igennem en nat-bideskinne. Hos Susanne Henrichsen fik jeg en kombination af zoneterapi, akupunktur og fransk øreakupunktur. Sidstnævnte havde en særligt mærkbar effekt på kæbespændingerne. Det begyndte allerede at knage og løsne op i min kæbe på vej hjem på cyklen fra den første behandling, og 4-6 behandlinger senere var jeg helt stoppet med at skære tænder om natten og har ikke gjort det siden. Mine varmeste anbefalinger!"

Sofie Bak Thorup

“Share plums har hjulpet mig utroligt meget med at få balancen tilbage i mit mave-tarmsystem, da intet andet virkede. Jeg mærkede bedring allerede efter få dage. Jeg har været rigtig glad for mine behandlinger hos Susanne. Hun har både hjulpet mig med mine nakkespændinger og med at få styr på min cyklus. Jeg kan helt klart give hende mine varmeste anbefalinger.” 

Anna Andersen

"Før jeg mødte Susanne gik jeg regelmæssigt til massage og afspænding pga. spændingshovedpiner og migræneanfald. Ved første besøg var jeg ikke bare skeptisk men også bange (for nålene) - men Susannes ro, empati, interesse og forståelse var så afvæbnende - og efter en uges forløb med indsats på både akupunktur, zoneterapi og afspænding var jeg som ny igen. Selv om jeg ikke kan forstå hvorfor akupunktur hjælper, så er det et faktum at jeg meget tydeligt og sikkert mærker nålenes positive effekt ikke bare på smerterne - men på hele humørbarometret og generelt velvære. Kæmpe og bedste anbefalinger fra mig."

Lene

"Den første gang jeg fik behandling af Susanne var i 2010 pga. et ryg/lændeproblem og jeg var efter nogle behandlinger smertefri og er det stadig i dag! Trods rigtig mange forgæves besøg hos en kiropraktor. Siden hen har jeg altid brugt Susannes behandlinger bl.a. zoneterapi til min søn der led af astmatisk bronkitis. Lægerne ville have vi skulle give ham maske flere gange i døgnet. Men med 3-4 behandlinger hos Susanne er det hele stabilt

Jeg har kun varmt at sige om Susannes væsen og hendes tilgang til at give behandling. Det er virkelig et besøg værd, om der er et konkret problem eller det er ren selvforkælelse."

Camilla Holmegaard 

“Min søn har en mild astmatisk bronkitis og falsk strubehoste og vi kunne mærke en bedring med det samme. Det har været en fornøjelse at være hos Susanne. Hun er dygtig og rar. Hun har hjulpet min søn Leo på 4 år med sin behandling med zoneterapi. Han glædede sig hver gang over at han skulle få “massage på fødderne”. Susanne er meget god til børn og til at have god kontakt med dem. Jeg kan på det varmeste anbefale Susanne. “

Usoa og Leo

"Jeg var i behandling on and off hos Susanne gennem et år, med en til fire behandlinger i måneden. Først og fremmest har Susannes behandlinger lært mig, at kende min krop meget bedre. Jeg havde en oplevelse af, at jeg gik til terapi med kroppen. Hun løste op for spændinger og gav mig en meget større forståelse for min krop, herunder cyklus, holdning (af)spænding og træning. Da jeg kom til Susanne første gang, gik jeg til spinning og styrketræning og synes ikke, det fungerede optimalt bl.a. i forhold til min ryg og holdning. Hun rådede mig til at sænke tempoet og træne i større dialog med min krop. Jeg begyndte herefter til pilates. Det har været fuldstændig livsforvandlende for mig at kombinere pilates med Susanne behandlinger, den feedback og den vidensdeling, som blev en naturlig del af behandlingerne hen ad vejen. Jeg har været meget imponeret over, hvordan hun har kunne analysere min krop og fortælle mig om den. Udover massage; Tui na har vi arbejdet med zoneterapi, NADA, akupunktur og cupping. Særligt cupping og Tui na har jeg set frem til fra gang til gang. Overordnet set har jeg i Susannes varetægt lært min krop at kende, og fået en mere holistisk praksis og hverdag. Jeg har erkendt, at et godt kendskab til min krop er en lang rejse, og Susanne har på alle måder været den bedste start på rejsen, som jeg kunne have ønsket mig."

Rebekka Laugesen

bottom of page