top of page
Profil.jpg

OM MIG

— Susanne Henrichsen

Jeg startede min behandlerkarriere i 2004, hvor jeg blev uddannet Zoneterapeut. I 2008 meldte jeg mig på et Tui na massage kursus, og her mødte jeg mine amerikanske lærere, som åbnede døren til kinesisk medicin, og dens utrolig fine måde at arbejde med mennesker og sundhed på. Det var kærlighed ved første blik - og har været det lige siden. I 2012 blev jeg uddannet akupunktør, og det er hovedsageligt inden for den kinesiske medicin, jeg løbende uddanner mig.

Sei mei er japansk og betyder livskraft. Dette navn har jeg valgt til min virksomhed, fordi det i mine øjne dækker bredt over begrebet sundhed. Sundhed er så meget mere end hvor mange kalorier du spiser dagligt, hvor tynd du er eller fraværet af fysisk sygdom. I den kinesiske medicin er sundhed også at spise et godt og smukt måltid sammen med mennesker, du virkelig holder af. Her er et glas vin, et godt grin og gode samtaler også en del af måltidets sundhed. Sundhed er også at gå en tur ved vandet og kigge på himlen og skyerne, at dele sine sorger og glæder med ens bedste ven eller partner, at dyrke passende motion og have en spirituel praksis samt et balanceret arbejdsliv. Så i virkeligheden handler sundhed ikke kun om vores fysiske liv, men også om vores psykiske og spirituelle velbefindende og i den kinesiske medicin skiller man ikke tingene ad.

Jeg havde en gang en lærer der sagde: ”det er simpelt men ikke nemt”. Så med det in mente ser jeg med stor ydmyghed på, hvad et sundt liv er.

buddha.jpg

I de senere år har jeg oplevet et større behov for spirituel og mental sundhed. Jeg møder flere og flere mennesker, der er sygemeldt med stress, eller som lider af angst og depression og manglende retning i livet. Jeg tror på, at vi mennesker er skabt til at leve i samklang med naturen, og jeg er overbevist om, at en sund og balanceret krop også er en vigtig del af grundlaget for at træffe rigtige beslutninger i livet både i forhold til job og privatliv. Jeg har selv en daglig buddhistisk praksis og er fra februar 2020 optaget på MBSR uddannelsen ved Århus universitet. MBSR står for Mindfulness baseret stress reduktion.

Jeg har efterhånden tilegnet mig en del redskaber, som jeg håber at kunne hjælpe andre mennesker og måske også dig med.

Vores kroppe er skabt til at fungere optimalt og til at være i balance. Ved at regelmæssigt at modtage behandlinger som akupunktur, zoneterapi, Tui na behandling, urtemedicin, ved at meditere og udføre fysiske øvelser, kan vi støtte vores kroppe i at finde tilbage til denne balance, så vi kan leve sunde og stærke liv fulde af livskraft, til gavn for både os selv og andre.

Jeg glæder mig til at møde dig, og er du i tvivl om, hvilken behandling der passer til dig er, du altid meget velkommen til at kontakte mig.

bottom of page